SÂNGERETE DE PORC CU OREZ
Pagina 1 din 1
SÂNGERETE DE PORC CU OREZ
Acest produs culinar are aceiasi compozitie ca si caltabosul , dar vom adauga ca ingredient si sange de porc.
Sangele de porc va fi recoltat intr-un vas cu ocazia taierii si, pana la utilizare, va fi amestecat cu 2-3 linguri de sare.
Amestecarea sangelui cu sare are rolul de a pastra prospetimea si de impiedica inchegarea.
Sangeretele este un preparat intalnit mai des in gastronomia din sudul Romaniei.
SURSA:taiereaporcului.ro
Subiecte similare
» CALTABOȘI DE PORC CU OREZ
» Peste cu Orez
» Salată cu orez şi mentă
» Salată de legume cu orez
» Salată de orez sau de quinoa
» Peste cu Orez
» Salată cu orez şi mentă
» Salată de legume cu orez
» Salată de orez sau de quinoa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum