Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

SÂNGERETE DE PORC CU OREZ

In jos

SÂNGERETE DE PORC CU OREZ Empty SÂNGERETE DE PORC CU OREZ

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 11:04


SÂNGERETE DE PORC CU OREZ Sangerete-de-porc

Acest produs culinar are aceiasi compozitie ca si caltabosul , dar vom adauga ca ingredient si sange de porc.

Sangele de porc va fi recoltat intr-un vas cu ocazia taierii si, pana la utilizare, va fi amestecat cu 2-3 linguri de sare.

Amestecarea sangelui cu sare are rolul de a pastra prospetimea si de impiedica inchegarea.

Sangeretele este un preparat intalnit mai des in gastronomia din sudul Romaniei.
SURSA:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum