Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Snitele de Pui

In jos

Snitele de Pui Empty Snitele de Pui

Mesaj  AgendaCulinara Dum 21 Noi 2010, 23:18

Ingrediente: 1 piept de pui, 2oua, 300 g faina, sare dupa gust, ulei pentru prajit.
Preparare:
In general, pentru snitele se foloseste carne de piept de pui dezosat si taiat felii subtiri, ca in imaginea urmatoare. Carnea trebuie batuta cu batatorul de carne pe ambele parti, pentru a se fragezi. Snitele de Pui Snitele_pui_carne
Intr-o farfurie, batem ouale cu o furculita si presaram un praf de sare. Snitele de Pui Snitele_pui_oua
Bucatile de carne le dam prin faina - apoi ou si iar faina pe ambele parti. Snitele de Pui Snitele_pui_pane


Iata o bucata de piept de pui bine tapetata cu ou si faina. Snitele de Pui Snitele_pui_faina
Incingem uleiul intr-o tigaie pe aragaz si prajim snitelele pana cand se rumenesc si capata o culoare auriu inchis. Snitele de Pui Snitele_pui_tigaie
Snitelele de pui sunt gata. Le servim calde, cu garnitura de legume la felul principal al mesei sau la temperatura camerei pe platoul de aperitive ori sandwich pentru o gustare consistenta. Snitele de Pui Snitele_pui_gata
sursa pofta-mare.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum