Snitele de Pui
Pagina 1 din 1
Snitele de Pui
Ingrediente: 1 piept de pui, 2oua, 300 g faina, sare dupa gust, ulei pentru prajit.
Preparare:
In general, pentru snitele se foloseste carne de piept de pui dezosat si taiat felii subtiri, ca in imaginea urmatoare. Carnea trebuie batuta cu batatorul de carne pe ambele parti, pentru a se fragezi.
Intr-o farfurie, batem ouale cu o furculita si presaram un praf de sare.
Bucatile de carne le dam prin faina - apoi ou si iar faina pe ambele parti.
Iata o bucata de piept de pui bine tapetata cu ou si faina.
Incingem uleiul intr-o tigaie pe aragaz si prajim snitelele pana cand se rumenesc si capata o culoare auriu inchis.
Snitelele de pui sunt gata. Le servim calde, cu garnitura de legume la felul principal al mesei sau la temperatura camerei pe platoul de aperitive ori sandwich pentru o gustare consistenta.
sursa pofta-mare.ro
Preparare:
In general, pentru snitele se foloseste carne de piept de pui dezosat si taiat felii subtiri, ca in imaginea urmatoare. Carnea trebuie batuta cu batatorul de carne pe ambele parti, pentru a se fragezi.
Intr-o farfurie, batem ouale cu o furculita si presaram un praf de sare.
Bucatile de carne le dam prin faina - apoi ou si iar faina pe ambele parti.
Iata o bucata de piept de pui bine tapetata cu ou si faina.
Incingem uleiul intr-o tigaie pe aragaz si prajim snitelele pana cand se rumenesc si capata o culoare auriu inchis.
Snitelele de pui sunt gata. Le servim calde, cu garnitura de legume la felul principal al mesei sau la temperatura camerei pe platoul de aperitive ori sandwich pentru o gustare consistenta.
sursa pofta-mare.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum