Sos grecesc (Tzatziki)
Pagina 1 din 1
Sos grecesc (Tzatziki)
Ingrediente150 ml iaurt, 50 gr smantana ,1 castravete, 5 catei de usturoi, 1 - 2 linguri suc de lamaie, 1 linguri de ulei de masline, marar, sare si piper dupa gust.Mod de preparareCastravetii se curata de coaja, se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare timp de cateva minute.Usturoiul pisat, sucul de lamaie, mararul, iaurtul si smantana se amesteca bine cu castravetele ras. Se adauga uleiul de masline si se amesteca usor.Mod de servireSe serveste la fripturi, legume, cartofi prajiti.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum