Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Chec ca-n Banat

In jos

Chec ca-n Banat  Empty Chec ca-n Banat

Mesaj  Mark Joi 11 Apr 2013, 20:00

Chec ca-n Banat
 


INGREDIENTE:

    * 1 kg faina     * 8 oua     * 1 paharel mic de rom     *
praf de copt     * 1 ceasca mare zahar(300g)     * 50 g mieji de nuca
macinati     * 1 si 1/2 pachet unt     * 100 g stafide     * coaja de la
1 lamaie     * zahar vanilat

MOD DE PREPAPARE :

*
Untul, impreuna cu 1/2 din cantitatea de zahar si cele 8 galbenusuri de
ou     * Praful de copt se dizolva in rom     * Se adauga coaja de
lamaie, zahar vanilat, romul cu praf de copt, nuca, stafide, si se
amesteca bine     * Albusurile se bat spuma deasa cu restul de zahar    
* Se amesteca toate si, incet, incet, se adauga faina, cate un pic     *
Tavile se tapeteaza cu hartie unsa cu unt si se umplu cu aluat     *
Cuptorul trebuie sa fie incins la inceput si molcomit apoi; cand s-a
rumenit si a prins coaja, e gata checul.


Chec ca-n Banat  Sursayoutube
Mark
Mark
 
 


http://www.svdp.forumactual.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum