OSTROPEL DE PUI CU MĂMĂLIGĂ
Pagina 1 din 1
OSTROPEL DE PUI CU MĂMĂLIGĂ
Ostropel de pui cu mămăligă
• 1 morcov
• 1 ceapã
• 100 g unturã
• 1 cãpãþânã usturoi
• 1 lingurã fãinã
• sare, oþet
• verdeaþã: mãrar, pãtrunjel
• 800 ml supã de carne
• 1 pui ( de aprox 1 kg )
Se grijeste pãsãrica, se taie bucãti
Se încinge untura si se rumenesc bucãtile de pui
Se toacã morcovul si ceapa Se încãlzeste supa de carne
Se scoate carnea, se pune într-o cratitã
În untura rãmasã se cãleste putin fãina, se adaugã si morcovul
Se stinge cu supã fierbinte de carne; sã fiarbã înãbusit 15 minute
Se serveste cu mamaliga si un pahar cu vin rosu sec
• 1 morcov
• 1 ceapã
• 100 g unturã
• 1 cãpãþânã usturoi
• 1 lingurã fãinã
• sare, oþet
• verdeaþã: mãrar, pãtrunjel
• 800 ml supã de carne
• 1 pui ( de aprox 1 kg )
Se grijeste pãsãrica, se taie bucãti
Se încinge untura si se rumenesc bucãtile de pui
Se toacã morcovul si ceapa Se încãlzeste supa de carne
Se scoate carnea, se pune într-o cratitã
În untura rãmasã se cãleste putin fãina, se adaugã si morcovul
Se stinge cu supã fierbinte de carne; sã fiarbã înãbusit 15 minute
Se serveste cu mamaliga si un pahar cu vin rosu sec
Subiecte similare
» Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi
» Scrumbie in Folie, cu Mamaliga
» Pizza de post cu blat din mămăligă
» Mamaliga cu porcarele, la cuptor, in vasul roman
» Scrumbie in Folie, cu Mamaliga
» Pizza de post cu blat din mămăligă
» Mamaliga cu porcarele, la cuptor, in vasul roman
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum