Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR

In jos

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR Empty TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 10:11

Dupa ce vom spala capul , vom indeparta urechile , gusa si ceafa , apoi vom separa mandibula de maxilar.

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 45 TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 36 TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 19 TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 23

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 22

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 10 TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 08

Capul porcului se portioneaza in doua ( mandibula si maxilar ), apoi fiecare bucata va fi taiata din nou in doua .

Partea superioara a capului se despica mai usor daca folosim un cutit si un ciocan (sau o toporisca ).

Dupa extragere, creierul va fi pus intr-o farfurie.

Il putem gati imediat punandu-l intr-o tigaie, pe plita. Adaugam un pic de ulei si un praf de sare.

Asta e de obicei treaba gospodinei.

Dupa ce am terminat de transat capul porcului, vom reveni la suportul de agatare si vom proceda la separarea fiecarui picior de la genunchi in jos.

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 24 TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 28

Aceste parti ale picioarelor (denumite in limbaj popular si "adidasi") vor fi curatate foarte bine cu apa calda si o perie .

Dupa ce le vom utiliza (mai tarziu), vor fi ingredientul principal cand va fi timpul sa gatim piftia (racitura) de porc.

TRANȘAREA CAPULUI ȘI PICIOARELOR 18
sursa:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum