SUFLEU CU MELCI DIN CLĂTITE
Pagina 1 din 1
SUFLEU CU MELCI DIN CLĂTITE
Sufleu cu melci din clatite
Ingrediente pentru 4 portii:
- 3 oua
- 250 ml. lapte
- 125 g. faina
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 380 g. carne tocata amestec
- 2 rosii
- 100 g. branza dulce de vaca
- 100 g. branza de vaca cu verdeata, gen Almette
- piper, sare, boia dulce de ardei
- 2 galbenusuri
- cate 1/2 legatura cimbru si salvie
- 100 g. cascaval ras
Mod de preparare:
Amestecati ouale cu 1/2 lingurita sare, 125 ml. lapte si faina. Coaceti 4 clatite.
Curatati si tocati ceapa si usturoiul, apoi caliti-le in ulei. Adaugati carnea si prajiti-o bine.
Pregatiti branzeturile
...eu pe astea le-am avut in frigider, pe-astea le-am folosit
Spalati rosiile si taiati-le cubulete; adaugati-le peste carne impreuna cu cate o lingura mare din fiecare tip de branza (ar veni cam jumatate din cantitatea totala de branza)
Condimentati cu sare, piper si boia.
Incalziti cuptorul la 175 grade. Puneti carne pe clatite:
Rulati-le si taiati-le oblic:
Veti obtine 4 bucati mici de clatita cu umplutura delicioasa (credeti-ma, nu exagerez...umplutura asta e chiar delicioasa)
Amestecati restul de branza cu laptele, galbenusurile si verdeata si turnati sosul intr-o forma de copt:
Asezati melcisorii in tava (aranjati-i in asa fel incat sa acopere intreaga tava)
Presarati preparatul cu cascaval.
Eu am observat prea tarziu ca am ramas fara ...asa ca am folosit bunatatea asta de branzica, in forma de floare, gen camembert
...cu care am umplut toate ungherele (deja) apetisantului sufleu
Coaceti 15 minute:
Pofta buna!!!
Sursa:retetepentrugatit.blogspot.ro
Ingrediente pentru 4 portii:
- 3 oua
- 250 ml. lapte
- 125 g. faina
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 380 g. carne tocata amestec
- 2 rosii
- 100 g. branza dulce de vaca
- 100 g. branza de vaca cu verdeata, gen Almette
- piper, sare, boia dulce de ardei
- 2 galbenusuri
- cate 1/2 legatura cimbru si salvie
- 100 g. cascaval ras
Mod de preparare:
Amestecati ouale cu 1/2 lingurita sare, 125 ml. lapte si faina. Coaceti 4 clatite.
Curatati si tocati ceapa si usturoiul, apoi caliti-le in ulei. Adaugati carnea si prajiti-o bine.
Pregatiti branzeturile
...eu pe astea le-am avut in frigider, pe-astea le-am folosit
Spalati rosiile si taiati-le cubulete; adaugati-le peste carne impreuna cu cate o lingura mare din fiecare tip de branza (ar veni cam jumatate din cantitatea totala de branza)
Condimentati cu sare, piper si boia.
Incalziti cuptorul la 175 grade. Puneti carne pe clatite:
Rulati-le si taiati-le oblic:
Veti obtine 4 bucati mici de clatita cu umplutura delicioasa (credeti-ma, nu exagerez...umplutura asta e chiar delicioasa)
Amestecati restul de branza cu laptele, galbenusurile si verdeata si turnati sosul intr-o forma de copt:
Asezati melcisorii in tava (aranjati-i in asa fel incat sa acopere intreaga tava)
Presarati preparatul cu cascaval.
Eu am observat prea tarziu ca am ramas fara ...asa ca am folosit bunatatea asta de branzica, in forma de floare, gen camembert
...cu care am umplut toate ungherele (deja) apetisantului sufleu
Coaceti 15 minute:
Pofta buna!!!
Sursa:retetepentrugatit.blogspot.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum