Mancare de Prune Uscate
Pagina 1 din 1
Mancare de Prune Uscate
Timp de preparare: 1/2 ora;
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, 400 g prune, 2 linguri de faina, 2 linguri de ulei.
Prunele se spala bine in apa calduta si apoi se lasa in apa rece. Incingem uleiul in tigaie si calim putin ceapa tocata marunt.
Adaugam prunele curatate si spalate peste ceapa. Le acoperim cu apa si le lasam sa se fiarba.
Pregatim faina, dizolvata in putina apa si o adaugam peste prune, amestecand bine pentru omogenizare. Cand prunele sunt fierte, mancarea este gata. Se serveste calda, fiind un pranz de post consistent si hranitor.
sursa pofta-mare.ro
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie
Ingrediente: 1 ceapa, 400 g prune, 2 linguri de faina, 2 linguri de ulei.
Prunele se spala bine in apa calduta si apoi se lasa in apa rece. Incingem uleiul in tigaie si calim putin ceapa tocata marunt.
Adaugam prunele curatate si spalate peste ceapa. Le acoperim cu apa si le lasam sa se fiarba.
Pregatim faina, dizolvata in putina apa si o adaugam peste prune, amestecand bine pentru omogenizare. Cand prunele sunt fierte, mancarea este gata. Se serveste calda, fiind un pranz de post consistent si hranitor.
sursa pofta-mare.ro
Subiecte similare
» Galuste cu prune
» Plăcintă cu prune
» Varză roşie cu prune
» MAGIUN DE PRUNE CA-N ARDEAL
» Găluște cu prune a la Uica Mihai
» Plăcintă cu prune
» Varză roşie cu prune
» MAGIUN DE PRUNE CA-N ARDEAL
» Găluște cu prune a la Uica Mihai
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum