Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZACUSCĂ

In jos

ZACUSCĂ Empty ZACUSCĂ

Mesaj  AgendaCulinara Lun 22 Noi 2010, 11:25

ZACUSCĂ

ZACUSCĂ Zacusca-024

INGREDIENTE


10 vinete
20 ardei
30 gogosari
1 kg. ceapa alba
1 l suc de rosii
1 l ulei
3 linguri sare dura
5 foi dafin
1 lingurita boabe de piper

MOD DE PREPARARE


ZACUSCĂ Zacusca-001

ZACUSCĂ Zacusca-004

Vinetele, ardeii si gogosarii trebuie copti, curatati si tocati marunt.

ZACUSCĂ Zacusca-005

ZACUSCĂ Zacusca-009

Curatam ceapa, tocam marunt si-l calim in ulei.

ZACUSCĂ Zacusca-014

ZACUSCĂ Zacusca-012

Adaugam legumele tocate (vinete, ardei si gogosari), apoi sucul de rosii si sarea. Amestecam cu grija pentru a nu se arde. Timp de fierbere 90 – 120 minute. Spre final vom adauga foile de dafin si piperul.

ZACUSCĂ Zacusca-016

Pentru a ne pregati de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.

Dupa care punem zacusca in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.

ZACUSCĂ Zacusca-019

Se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

ZACUSCĂ Zacusca-024
sursa:buburuzabucatareasa.wordpress.com
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum