Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fasole pentru iarna

In jos

Fasole pentru iarna  Empty Fasole pentru iarna

Mesaj  AgendaCulinara Lun 22 Noi 2010, 12:49

Fasole pentru iarna  954
Fasole pentru iarna  956
Fasole pentru iarna  955
Fasole pentru iarna  957
Ingrediente
3 kg fasole teci galbene si late, sare, 500 ml ulei, 800 gr bulion.
Mod de preparare
fasolea se spala bine , se taie la o dimensiune de 3 cm si se pune la fiert in apa clocotita. Cand a fiert cam de 3 sferturi, o luam de pe foc si o punem la scurs. Intr-o cratita mai mare punem uleiul la incins si apoi bulionul, se amesteca bine cateva minute apoi adaugam fasolea. Se mai adauga si putina zeama de la fasole astfel incat sa fie de jumatate compozitie lichida. Se lasa 5-10 minute , miscam din cand in cand cratita, daca amestecam se pot rupe tecile. Se adauga sare astfel incat sa nu fie prea sarata si se pune in borcane. Se capseaza si se fierb in Baine Marie 20 minute. Se lasa sa se racesaca si se pun in camara.
Mod de servire
Se foloseste iarna la diverse preparate.
Fasole pentru iarna  959
Fasole pentru iarna  958
Fasole pentru iarna  960
Fasole pentru iarna  953
Fasole pentru iarna  961
Fasole pentru iarna  962
sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum