Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Friptura de vita cu sos

In jos

Friptura de vita cu sos  Empty Friptura de vita cu sos

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:55

Ingrediente1 kg carne de vita fara os, 1 ceapa, 1 ardei, pasta de tomate, 50 ml ulei, 50 ml sampanie, patrunjel, sare.Mod de preparareCarnea se taie bucati potrivite . Uleiul se pune intr-o tava si se incinge, se adauga bucatile de carne si se lasa la prajit. Separat ceapa se curata, se spala si se taie fasiute subtiri. Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie feliute. Cand carnea s-a prajit se adauga ceapa si ardeiul ,se adauga 30 ml apa fierbinte, se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand legumele s-au fiert se adauga pasta de tomate si sampania. Se lasa la fiert inca cateva minute. Cand sosul este format se adauga sare dupa gust ,se ia tigaia de pe foc , se lasa cateva momente si se adauga patrunjel tocat marunt.Mod de servireSe serveste calda cu garnitura si salata dupa preferinta.Friptura de vita cu sos  2632

Friptura de vita cu sos  2633

Friptura de vita cu sos  2634

Friptura de vita cu sos  2631

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum