Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Meniu de primavara

In jos

Meniu de primavara Empty Meniu de primavara

Mesaj  AgendaCulinara Sam 09 Apr 2011, 02:32

A venit primavara, incepe postul Pastelui, gasesti din nou
legume proaspete in piata. Iata doar trei motive sa uiti de
mancarurile grele si sa gatesti mai sanatos


CARTOFI LA TIGAIE CU VERDETURI
Ingrediente:
750 g de cartofi mici
1 ardei gras rosu mic
1 dovlecel mediu
2 catei de usuturoi
200 g de ciuperci; sare
2 cepe verzi; 4 linguri de ulei de masline
Piper proaspat macinat
1 lingurita de suc de lamaie, ceapa verde si busuioc
Mod de preparare:
Spala bine cartofii si fierbe-i in coaja. Lasa-i sa se raceasca si taie-i cubulete. Spala ardeiul si taie-l
bucati. Taie si dovlecelul pe lungime in jumatate si apoi taie-l in
felii groase de 1,5 cm. Curata usturoiul si taie-l in felii subtiri.
Ciupercile si ceapa taie-le in sferturi. Incalzeste uleiul si caleste
putin cartofii. Scoate-i apoi si pune-i intr-un bol. In uleiul ramas in
tigaie caleste ciupercile si ceapa, apoi adauga









Meniu de primavara 1698_mancare2010




ardeii, dovleceii si usturoiul. La final, pune din nou
cartofii, amesteca bine si condimenteaza cu sare, piper si suc de
lamaie. Inainte sa consumi, presara busuiocul. Pofta buna!
benessere.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum