COŞULEŢE UMPLUTE cu LEGUME
Pagina 1 din 1
COŞULEŢE UMPLUTE cu LEGUME
Ingrediente:
300 g foietaj
1dovlecel
1 legatura de morcovi tineri
1 telina mica cu frunze
1 rosie
1 ardei gras
2 lingurite de unt
1 lingurita de condimente pentru supa
sare
1 ramura de busuioc proaspat
2 galbenusuri
Mod de preparare:
Spala dovlecelul si taie-l in bucati mici. Spala morcovii, telina si
ardeiul si taie-le fasii (ca taiteii). Opareste rosia in apa clocotita,
decojeste-o, tai-o in doua, scoate-i samburii si tai-o tot fasii. Incalzeste untul intr-o tigaie, adauga
legumele taiate si caleste-le putin. Pune si condimentele pentru supa,
sarea si busuiocul. Apoi lasa legumele sa se raceasca. Intinde foile de
foietaj in straturi subtiri de trei mm. Taie-le in patratele de 12 x 12
cm. Pune amestecul de legume in mijlocul fiecarui patratel si apoi
uneste cele patru colturi. Aseaza-le pe folie de aluminiu si unge-le cu
galbenusurile batute. Pune cosuletele in cuptorul incins la 180°C pentru
15 – 20 minute. Se servesc fie calde, fie reci.
Pofta buna!
benessere.ro
Subiecte similare
» OUĂ UMPLUTE
» Ciuperci Umplute
» Vinete Umplute la Cuptor
» Piersici umplute cu crema de vanilie
» CIUPERICI UMPLUTE GĂTITE IN CUPTORUL CU MICROUNDE
» Ciuperci Umplute
» Vinete Umplute la Cuptor
» Piersici umplute cu crema de vanilie
» CIUPERICI UMPLUTE GĂTITE IN CUPTORUL CU MICROUNDE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum