Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Piersici umplute cu crema de vanilie

In jos

Piersici umplute cu crema de vanilie Empty Piersici umplute cu crema de vanilie

Mesaj  AgendaCulinara Dum 15 Mai 2011, 21:16

Ai nevoie de:
10 piersici, 125 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 150 ml lapte, 2 galbenuse, 1 lingurita faina, 50 gr migdale.
Speli piersicile, le tai in jumatate, le scoti simburii si pui
jumatatile de fructe la fiert intr-o cana de apa cu zaharul si un plic
de zahar vanilat.
Dupa ce s-au inmoiat piersicile le lasi sa se scurge intr-un strecurator.
In acest timp pregatesti crema.
Freci galbenusurile cu zaharul vanilat ramas, adaugi laptele si faina si
fierbi compozitia pe foc mic.Dupa ce s-a ingrosat adaugi jumatate din
migdalele tocate, mai dai intr-un clocot si dai crema deoparte.
Umpli apoi jumatatile de piersici cu crema si le lipesti 2 cite 2.Mai
fierbi siropul ramas de la piersici pina se leaga bine si il dai
deoparte.
Treci piersicile umplute prin sirop apoi prin migdalele tocate ramase,
torni pe linga ele siropul ramas, le asezi pe un platou si le pui la
rece pentru o ora.

Piersici umplute cu crema de vanilie Piersici_umplute_crema
preluare:prajitura-tort.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum