Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Salată de sfeclă

In jos

Salată de sfeclă Empty Salată de sfeclă

Mesaj  AgendaCulinara Dum 14 Aug 2011, 15:07

Salată de sfeclă



Ingrediente:
500 grame sfecla,
1 radacina mica de hrean,
2 linguriulei,
1 lingurita otet,
sare.


Mod de preparare:
1. Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat sa o cuprinda bine. Sare se pune la sfarsit. Si intr-un caz si in altul, sfecla este gata cand furculita intra usor in ea. Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii.
2. Se sareaza si se toarna otet.
3. Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, cateva saptamani.
4. Inainte de a servi, dupa gust, se pot adauga ulei si hrean ras.
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum