Pizza vegetariană
Pagina 1 din 1
Pizza vegetariană
Pizza vegetariană
Pizza este una dintre cele mai apreciate preparate ale bucatariei italiene si una dintre mancarurile noastre preferate. Ne-am obisnuit sa o comandam acasa, la serviciu si sa o consumam atunci cand iesim la restaurant. Dar fara indoiala o pizza preparata in casa este mult mai buna, mai ieftina si mai gustoasa decat
in oras. Poti pune in ea oricate si orice ingrediente doresti si cu eforturi mici, te poti bucura de o pizza delicioasa intr-un timp foarte scurt. Poti prepara o pizza cu de toate, asta putand fi si un bun mod de a scapa de resturile de prin frigider.Pentru zilele in care tii post si nu numai, iti recomand pizza vegetariana, cu legume gustoase si sanatoase, o reteta simpla si foarte usor de facut.
INGREDIENTE:
Aluat: 150 ml apa, 3 linguri ulei,½ lingurita sare 1 lingurita drojdie uscata, 250 g faina.
,
Umplutura: 200 g legume congelate, 100 g ciuperci, 1 ceapa, 3 linguri ulei,
masline, 2 rosii, sare, piper, busuioc, ketchup.
PREPAPARE:
Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina.
Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.
Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in
ulei timp de 6-7 min.
Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.
sursa:truedelights.ro
Pizza este una dintre cele mai apreciate preparate ale bucatariei italiene si una dintre mancarurile noastre preferate. Ne-am obisnuit sa o comandam acasa, la serviciu si sa o consumam atunci cand iesim la restaurant. Dar fara indoiala o pizza preparata in casa este mult mai buna, mai ieftina si mai gustoasa decat
in oras. Poti pune in ea oricate si orice ingrediente doresti si cu eforturi mici, te poti bucura de o pizza delicioasa intr-un timp foarte scurt. Poti prepara o pizza cu de toate, asta putand fi si un bun mod de a scapa de resturile de prin frigider.Pentru zilele in care tii post si nu numai, iti recomand pizza vegetariana, cu legume gustoase si sanatoase, o reteta simpla si foarte usor de facut.
INGREDIENTE:
Aluat: 150 ml apa, 3 linguri ulei,½ lingurita sare 1 lingurita drojdie uscata, 250 g faina.
,
Umplutura: 200 g legume congelate, 100 g ciuperci, 1 ceapa, 3 linguri ulei,
masline, 2 rosii, sare, piper, busuioc, ketchup.
PREPAPARE:
Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina.
Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.
Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in
ulei timp de 6-7 min.
Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.
sursa:truedelights.ro
Subiecte similare
» PIZZA VEGETARIANĂ
» Pizza de post cu blat din mămăligă
» PIZZA RAPIDĂ
» PIZZA RUSTICĂ
» PIZZA CU CARNE TOCATĂ
» Pizza de post cu blat din mămăligă
» PIZZA RAPIDĂ
» PIZZA RUSTICĂ
» PIZZA CU CARNE TOCATĂ
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum