PAPARĂ ȚĂRĂNEASCĂ
Pagina 1 din 1
PAPARĂ ȚĂRĂNEASCĂ
Ingrediente2 oua,ceapa verde,ardei,ciuperci,kaizer,cascaval,ulei, sare si piperMod de preparareSe taie kaizerul in bucati mici si se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei pe urma se pun legumele si se lasa sa se prajeacsa cca 3 min la foc potrivit,apoi se adauga ouale condimentate cu sare si piper.Se amesteca inca 3 minute.Cand e gata se pune pe o farfurie si se presara cascaval.Mod de servireSe serveste calda cu salata de rosii
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Papara de peşte
» Ciorbă Țărănească
» Ciorbă țărănească de văcuță
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Ciorbă Țărănească
» Ciorbă țărănească de văcuță
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum