Ciorbă țărănească cu carne de porc
Pagina 1 din 1
Ciorbă țărănească cu carne de porc
Ingrediente
1 kg oase de porc afumate cu carne , 1/2 varza mai mica, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 cartof, 1 morcov, 1 ardei, sare, pulpa de la 3 rosii, verdeata.
Mod de preparare
Intr-o oala punem apa la fiert cca 400 ml, cand a dat in fiert punem oasele le tinem 5 min, indepartam apa si le spalam bine pentru a indeparta mirosul de fum. Punem oasele in cca 2-3 l apa la fiert. Se curata separat legumele, le tocam cubulete. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga legumele, fara cartof. Se lasa sa fiarba cca 30 minute. Se adauga apoi cartoful, rosiile si sare dupa gust. Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt. Mod de servireSe serveste calda cu smantana si otet.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ciorbă cu carne afumată si roșii
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească de văcuță
» Ciorbă de porc
» Ciorbe de Miel
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească de văcuță
» Ciorbă de porc
» Ciorbe de Miel
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum