Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă țărănească cu carne de porc

In jos

Ciorbă țărănească cu carne de porc Empty Ciorbă țărănească cu carne de porc

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:19

Ingrediente

1 kg oase de porc afumate cu carne , 1/2 varza mai mica, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 cartof, 1 morcov, 1 ardei, sare, pulpa de la 3 rosii, verdeata.

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiert cca 400 ml, cand a dat in fiert punem oasele le tinem 5 min,  indepartam apa si le spalam bine pentru a indeparta mirosul de fum. Punem oasele in cca 2-3 l apa la fiert. Se curata separat legumele, le tocam cubulete. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga legumele, fara cartof. Se lasa sa fiarba cca 30 minute. Se adauga apoi cartoful, rosiile si sare dupa gust. Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt. Mod de servireSe serveste calda cu smantana si otet.


sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum