Ciorbă țărănească de văcuță
Pagina 1 din 1
Ciorbă țărănească de văcuță
Ingredientept 10 portii:
500gr antricot vita,morcovi 300gr,telina,200gr,2 cepe,2 ardei,fasole verde 200gr,mazare,200gr,varza 200gr,2 cartofi.pasta de tomate 300gr, ulei sare si piper
Mod de preparare
Se curata zarzavatu si se taie cubulete(ceapa morcovii ardeii telina cartofii)se pun la calit intr-o oala cu putin ulei sare si piper.dupa se s-au calit se adauga cca 4 l supa de oase.Cand a dat un clocot de pune fasolea,mazarea,varza iar ultima data cartofii.lasam la fiert cca 50 min la foc moale.intre timp intr-o oala se pune la fiert carnea de vita cu sare.Dupa se s-au fiert legumele se adauga pasta de tomate,sarea si piperul(dupa gust).Cand sa fiert carnea se taie cubulete si se pune in ciorba doar cand o servim.Mod de servireSe serveste cu smantana si ardei iute si patrunjel taiat.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ciorbă de Pui
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Ciorbă cu Ciuperci
» Ciorbă moldovenească de pui
» Ciorbă țărănească de pește
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Ciorbă cu Ciuperci
» Ciorbă moldovenească de pui
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum