Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă țărănească de văcuță

In jos

Ciorbă țărănească de văcuță Empty Ciorbă țărănească de văcuță

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:22

Ingredientept 10 portii:

500gr antricot vita,morcovi 300gr,telina,200gr,2 cepe,2 ardei,fasole verde 200gr,mazare,200gr,varza 200gr,2 cartofi.pasta de tomate 300gr, ulei sare si piper

Mod de preparare

Se curata zarzavatu si se taie cubulete(ceapa morcovii ardeii telina cartofii)se pun la calit intr-o oala cu putin ulei sare si piper.dupa se s-au calit se adauga cca 4 l supa de oase.Cand a dat un clocot de pune fasolea,mazarea,varza iar ultima data cartofii.lasam la fiert cca 50 min la foc moale.intre timp intr-o oala se pune la fiert carnea de vita cu sare.Dupa se s-au fiert legumele se adauga pasta de tomate,sarea si piperul(dupa gust).Cand sa fiert carnea se taie cubulete si se pune in ciorba doar cand o servim.Mod de servireSe serveste cu smantana si ardei iute si patrunjel taiat.

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum