Ciorbă de cartofi
Pagina 1 din 1
Ciorbă de cartofi
Ingrediente
250g carnati cruzi afumati (taranesti)4 cartofi potriviti1 ceapa mare1 morcov250ml smantana1 lingurita vegeta2 catei usturoi1 legatura leustean
Mod de preparare
Intr-o oala de 3l se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se acopera oala si se lasa pe foc mic pana isi lasa carnatii din grasime dupa care se pun ceapa, tocata nu foarte marunt, si morcovul tocat marunt sau ras pe razatoarea mare. Se mai lasa pe foc mic in oala acoperita amestecand din cand in cand pana devine sticloasa ceapa, dupa care se adauga lingurita de vegeta si cartofii taiati cubulete si se completeaza cu apa. Se lasa pe foc mediu pana sunt fierti cartofii dupa care se ia de pe foc, se adauga smantana, cateii de usturoi zdrobiti si leustean, se acopera si se lasa sa stea 10 min.
Mod de servire →Se serveste calda cu smantana.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ciorbă de Cartofi cu afumătură
» Ciorbă de Pui
» Ciorbă de burtă
» Ciorbă cu Ciuperci
» Cartofi taranesti
» Ciorbă de Pui
» Ciorbă de burtă
» Ciorbă cu Ciuperci
» Cartofi taranesti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum