Cartofi taranesti
Pagina 1 din 1
Cartofi taranesti
Ingrediente
3 cartofi, 1 ceapa,ulei, un praf de boia sare si piper,
Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare iar dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se taie cubulete.Punem intr-o tigaie putin ulei, punem ceapa taiata marunt la calit,si pe urma cartifii.Se pune putina boia, sare,piper dupa gust,se lasa la foc moale cca 5 min.Cand sunt gata se presara patrunjel taiat marunt.
Mod de servire
se servesc ca si garnitura
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Cartofi Țărănești cu afumătură - La cuptor
» Cartofi la cuptor
» Muraturi taranesti, de vara
» BOȚI (găluște țărănești din brânză de vaci)
» Cartofi noi cu mărar
» Cartofi la cuptor
» Muraturi taranesti, de vara
» BOȚI (găluște țărănești din brânză de vaci)
» Cartofi noi cu mărar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum