Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă de Cartofi cu afumătură

In jos

Ciorbă de Cartofi cu afumătură Empty Ciorbă de Cartofi cu afumătură

Mesaj  AgendaCulinara Lun 11 Ian 2016, 20:11

Ciorbă de Cartofi cu afumătură


-1 ceapă uscată, de mărime medie
-1 legătură de ceapă verde
-2 morcovi
-ciolan afumat, dar merge orice afumătură (EU AM PUS 'SCĂRIȚĂ'...așa se numește; este cu ff puțină grăsime)
-2-3 cartofi
-borș sau zeamă de varză
-1 legătură de leuștean, proaspăt sau uscat
-sare după gust
 
Preparare :
 
Se toacă mărunt ceapă verde și uscată, morcovii se taie rondele. Se călesc împreună.
Adăugăm apoi afumătura.
Completăm cu apă cât e necesar. 
Când carnea este aproape fiartă, se adaugă cartofii, tăiați bucățele și se mai lasă până fierb și ei
La sfârșit se adaugă borșul (eu am folosit zeamă de varză), fiert separat.
După câteva clocote, se dă la o parte și se lasă să se răcorească puțin și se presară leușteanul.

Sursa:unseremblog.blogspot.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum