Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă de pui a la grec

In jos

Ciorbă de pui a la grec Empty Ciorbă de pui a la grec

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:23

Ingrediente

1 kg pui, 2,5 I apa, 200 g morcovi, 2 ardei, 100 g telina, 2  cepe, 100 g orez, 250 g smantana, 50 g faina, 3 oua, 100 ml ulei,  lamaie, 50 g patrunjel, 50 g marar, sare. 

Mod de preparare

Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-au calit se pune supa de legume si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. In timpul fierberii se spumeaza. Orezul se curata de corpuri straine, se spala, se scurge si se pune la fiert separat. Dupa ce a fiert, pasarea se scoate, se dezoseaza si se taie carnea cuburi, timp in care se adauga in supa orezul fiert si apoi carnea. Se pregateste liezonul  din galbenusurile batute bine, smantana frecata si faina cu adaos de zeama de la ciorba.Se amesteca bine compozitia si se adauga in vasul cu ciorba, continuindu-se inca 5 minute fierberea. Se potriveste gustul cu sare si piper.Se acreste cu zeama de lamaie. Se serveste cu verdeata taiata maruntCiorbă de pui a la grec 777

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum