Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă de porc

In jos

Ciorbă de porc Empty Ciorbă de porc

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:37

Ingrediente

1/2 kg piept de porc, 2 morcovi, 1/2 telina, 2 cepe, 2 cartofi, 2 bulion,  1/2 l zeama de varza, sare, un ou, o legatura patrunjel.

Mod de preparare

Se pune carnea la foc in apa cu sare. Se lasa sa dea un clocot si apoi se arunca apa si spala carnea cu apa rece. Se pune din nou la fiert in 4 l de apa rece si se lasa 40-45 de minute. Se curata morcovii, telina si ceapa si toaca-le marunt. Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun toate legumele, pasta de rosii si potriveste de gust cu sare. Dupa ce legumele au fiert, se adauga zeama de varza. Se bate un ou cu putina sare si se pune in ciorba si se amesteca.Mod de servireSe serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra. 

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum