Ciorbă de porc
Pagina 1 din 1
Ciorbă de porc
Ingrediente
1/2 kg piept de porc, 2 morcovi, 1/2 telina, 2 cepe, 2 cartofi, 2 bulion, 1/2 l zeama de varza, sare, un ou, o legatura patrunjel.
Mod de preparare
Se pune carnea la foc in apa cu sare. Se lasa sa dea un clocot si apoi se arunca apa si spala carnea cu apa rece. Se pune din nou la fiert in 4 l de apa rece si se lasa 40-45 de minute. Se curata morcovii, telina si ceapa si toaca-le marunt. Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun toate legumele, pasta de rosii si potriveste de gust cu sare. Dupa ce legumele au fiert, se adauga zeama de varza. Se bate un ou cu putina sare si se pune in ciorba si se amesteca.Mod de servireSe serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Ciorbă țărănească cu carne de porc
» Ciorbă de Pui
» Ciorbă de burtă
» Ciorbă de bolovan
» Ciorbă de potroace
» Ciorbă de Pui
» Ciorbă de burtă
» Ciorbă de bolovan
» Ciorbă de potroace
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum