Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ciorbă de perișoare

In jos

Ciorbă de perișoare Empty Ciorbă de perișoare

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:31

Ingrediente

500 gr carne tocata porc sau vita, 40 gr orez, 1 morcov, 1 patrunjel,1 telina mica,1 ceapa mare, 1/2 legatura patrunjelpasta de tomate, sare, piper.Mod de preparareIntr-o oala se pun 2 l de apa la fiert , cand a inceput sa fiarba  se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert Separat pregatim perisoarele: Se  amesteca  carnea cu , orezul, ceapa ramasa 1/3,  patrunjel tocat marunt 1/2 din cantitate, sare si piper.Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3 cm. Cand le-am  terminat de facut se pun  in oala peste legumele aproape fierte. Se lasa sa fiarba ciorba 20 minute , apoi adaugam pasta de tomate. Daca mai este nevoie de lichid putem adauga apa fierbinte, si se mai  da in fiert cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute apoi adaugam patrunjelul tocat marunt.

Mod de servire

Se serveste calda cu smantana si ardei iute.

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum