Ciorbă de perișoare
Pagina 1 din 1
Ciorbă de perișoare
Ingrediente
500 gr carne tocata porc sau vita, 40 gr orez, 1 morcov, 1 patrunjel,1 telina mica,1 ceapa mare, 1/2 legatura patrunjelpasta de tomate, sare, piper.Mod de preparareIntr-o oala se pun 2 l de apa la fiert , cand a inceput sa fiarba se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert Separat pregatim perisoarele: Se amesteca carnea cu , orezul, ceapa ramasa 1/3, patrunjel tocat marunt 1/2 din cantitate, sare si piper.Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3 cm. Cand le-am terminat de facut se pun in oala peste legumele aproape fierte. Se lasa sa fiarba ciorba 20 minute , apoi adaugam pasta de tomate. Daca mai este nevoie de lichid putem adauga apa fierbinte, si se mai da in fiert cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute apoi adaugam patrunjelul tocat marunt.
Mod de servire
Se serveste calda cu smantana si ardei iute.
sursa bucataria-romaneasca.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum