Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pulpe de pui in foietaj

In jos

Pulpe de pui in foietaj Empty Pulpe de pui in foietaj

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 13:51

Ingrediente1 kg pulpe de pui, boia de ardei iute, sare, foietaj.Mod de prepararePulpele de pui se trec prin flacara, se spala apoi se pun intr-un bol. Peste se adauga sare si boia de ardei iute. Se lasa pentru cateva minute , in acest timp se pregateste tava si foietajul. Pe blatul mesei se intinde foietajul si se taie fasiute astfel incat sa putem rula acele fasii pe fiecare pulpa. Se imbraca pulpele in foietaj , se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa pana cand foietajul se coace.Mod de servireSe servesc calde.Pulpe de pui in foietaj 2242

Pulpe de pui in foietaj 2243

Pulpe de pui in foietaj 2241

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum