Pulpe de pui la cuptor
Pagina 1 din 1
Pulpe de pui la cuptor
Ingrediente6 pulpe de pui, 5 catei usturoi, 100 ml ulei, sare, piper.Mod de prepararePulpele de pui se trec prin flacara, se spala si se lasa 2 minute la scurs intr-o sita. Se condimenteaza dupa preferinta cu piper, sare si se pun cu ulei intr-un vas yena .Se introduc la cuptor la foc potrivit si le lasam pana se rumeneasc bine. Cand s-au rumenit se scoate vasul din cuptor si se lasa cateva minte. Se pun pe platou iar peste pulpe se adauga mujdeiul de usturoi. Mod de servireSe servesc calde cu mamaliguta.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» Pulpe de Miel
» Pulpe de pui in foietaj
» Pui la cuptor
» Preparate din Carne de Miel
» Cartofi la cuptor
» Pulpe de pui in foietaj
» Pui la cuptor
» Preparate din Carne de Miel
» Cartofi la cuptor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum