Friptura de porc
Pagina 1 din 1
Friptura de porc
Ingrediente1 kg de carne de porc lucru, condimente, 150 ml ulei, sare.Mod de preparareCarnea spalata se condimenteaza si se pune intr-o tava. Se adauga ulei si sare dupa preferinta. Se introduce la cuptor. Se lasa sa se patrunda bine. Cand consideram ca este pe gustul nostru o scoatem din cuptor si o punem pe un platou.Mod de servireSe serveste calda cu garnitura si salata.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» FRIPTURĂ DE PORC ÎNĂBUȘITĂ CU CARTOFI
» Friptura de iepure!
» Friptura de vita cu sos
» Friptura a la Paul
» Friptură si Cârnati la Grătar
» Friptura de iepure!
» Friptura de vita cu sos
» Friptura a la Paul
» Friptură si Cârnati la Grătar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|