Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Friptura de porc

In jos

Friptura de porc Empty Friptura de porc

Mesaj  AgendaCulinara Sam 27 Noi 2010, 14:19

Ingrediente1 kg de carne de porc lucru, condimente, 150 ml ulei, sare.Mod de preparareCarnea spalata se condimenteaza si se pune intr-o tava. Se adauga ulei si sare dupa preferinta. Se introduce la cuptor. Se lasa sa se patrunda bine. Cand consideram ca este pe gustul nostru o scoatem din cuptor si o punem pe un platou.Mod de servireSe serveste calda cu garnitura si salata.Friptura de porc 1869

Friptura de porc 1870

sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum