Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Borș de Pui

In jos

Borș de Pui Empty Borș de Pui

Mesaj  AgendaCulinara Sam 04 Dec 2010, 17:29

Borș de Pui Borsdepui01

Mie-mi plac toate ciorbele acrite cu bors. Si cu legume.  Asta-i una dintre ele .


Ingrediente:



  • spatele, aripile, gatul si alte oseminte de pui


  • 2 morcovi


  • 1/4 telina


  • 1 pastarnac


  • 1 sfecla rosie mica


  • 1/2 de ardei


  • 2-3 cartofi


  • 1 ceapa mica


  • 100 ml bulion


  • leustean


  • 2 galbenusuri


  • 250 ml bors


  • sare



Curatam zarzavatul , ceapa o tocam , ardeiul il lasam asa ( la sfarsit il scoatem ) iar restul il dam pe razatoarea mare  ( inafara de cartofi).
Borș de Pui Borsdepui1
Punem intr-o oala apa ( cam 3 litri) adaugam zarzavatul , ceapa si tacamurile de pui si lasam sa fiarba. Adaugam si putina sare.
Borș de Pui Borsdepui2
Gustam putina carne de pe oase
si cand este fiarta, adaugam cartofii , leusteanul si bulionul. Cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul dupa ce in prealabil l-am dat intr-un clocot in alt vas. Cantitatea e orientativa, adaugati cat vreti , depinde cat de acra va place ciorba. La sfarsit frecam galbenusurile cu putina sare, adaugam putin cate putin din zeama fierbinte si apoi rasturnam totul in oala.
Borș de Pui Borsdepui3
Potrivim de sare daca e cazul si servim cu smantanica.


sursa amalia-mylife.blogspot.com

AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum