Borș de Rață cu Tăiței
Pagina 1 din 1
Borș de Rață cu Tăiței
Eeei, m-am ''ocosit " sa fac bors cu taietei de casa , nu de alta dar imi plac taieteii facuti in casa . Nu este o reteta speciala, daca doriti puteti sa-l faceti si cu carne de gaina. Bun borsul asta mai ales de sarbatori dupa atatea mancaruri grase sau dupa un chef
Ingrendiente:
1/2 kg carne, tacamuri de rata
2 morcovi
1 patrunjel
1 pastarnac
200 ml bulion
1 ceapa mica
1 l bors
leustean , patrunjel verde tocat
Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare.
Cand da primul clocot se aduna spuma si se adauga legumele curatate si date prin razatoare, bulionul.
Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic si cand carnea este fiarta se adauga borsul ( care initial l-am lasat sa dea in clocot in alta oala) si taieteii fierti si strecurati. Se adauga leusteanul si patrunjelul
verde tocat.
Daca doriti puneti si smantana.
sursa amalia-mylife.blogspot.com
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum