Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cotlet de porc "evantai"

In jos

Cotlet de porc "evantai" Empty Cotlet de porc "evantai"

Mesaj  AgendaCulinara Sam 04 Dec 2010, 18:17

Cotlet de porc "evantai" Cotl11

M-am cam decalat cu retetele, azi trebuia sa pun o reteta de post, dar cotletul asta l-am facut ieri si a fost atat de bun ca-i musai sa-l postez rapid sa-l incercati si voi Cotlet de porc "evantai" 380483.

Ingrediente:
aprox 1 kg de cotlet de porc dezosat
2 rosii
150 g felii kaizer, slaninuta sau gusa afumata
branza feliata
150g iaurt gras
2 lingurite mustar
4 catei de usturoi
sare, piper

Zdrobim bine usturoiul , apoi adaugam iaurtul si mustarul. Cotletul il taiem felii dar nu pana jos. Punem pe masa de lucru o folie de aluminiu mai mare,asezam cotletul cu taieturile in sus si il ungem din belsug cu acest amestec. Apoi intre fiecare felie punem 2 felii de rosii, una de branza si una de slaninuta. Piperam.Cotlet de porc "evantai" Cotl12Cotlet de porc "evantai" Cotl13Dupa 30 de min, il scoatem desfacem cu grija folia si o apasam spre margini. Cotlet de porc "evantai" Cotl14Mai bagam la cuptor 10 minute sa se rumeneasca frumos. Cotlet de porc "evantai" Cotl4Il scoatem si servim cu piure de cartofi sau o garnitura de legume.
Reteta am preluat-o de aici, cu modificari. Cea mai importanta este ca acolo se folosea maioneza in loc de amestcul de iaurt si mustar. Mie mi s-a parut prea grasa asa ca am inlocuit-o.
Va recomand aceasta friptura pentru zilele de sarbatoare sau atunci cand aveti musafiri . Este frageda si aspectuoasa.


sursa amalia-mylife.blogspot.com

AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum