Cotlet de porc "evantai"
Pagina 1 din 1
Cotlet de porc "evantai"
M-am cam decalat cu retetele, azi trebuia sa pun o reteta de post, dar cotletul asta l-am facut ieri si a fost atat de bun ca-i musai sa-l postez rapid sa-l incercati si voi .
Ingrediente:
aprox 1 kg de cotlet de porc dezosat
2 rosii
150 g felii kaizer, slaninuta sau gusa afumata
branza feliata
150g iaurt gras
2 lingurite mustar
4 catei de usturoi
sare, piper
Zdrobim bine usturoiul , apoi adaugam iaurtul si mustarul. Cotletul il taiem felii dar nu pana jos. Punem pe masa de lucru o folie de aluminiu mai mare,asezam cotletul cu taieturile in sus si il ungem din belsug cu acest amestec. Apoi intre fiecare felie punem 2 felii de rosii, una de branza si una de slaninuta. Piperam.Dupa 30 de min, il scoatem desfacem cu grija folia si o apasam spre margini. Mai bagam la cuptor 10 minute sa se rumeneasca frumos. Il scoatem si servim cu piure de cartofi sau o garnitura de legume.
Reteta am preluat-o de aici, cu modificari. Cea mai importanta este ca acolo se folosea maioneza in loc de amestcul de iaurt si mustar. Mie mi s-a parut prea grasa asa ca am inlocuit-o.
Va recomand aceasta friptura pentru zilele de sarbatoare sau atunci cand aveti musafiri . Este frageda si aspectuoasa.
sursa amalia-mylife.blogspot.com
Subiecte similare
» Cotlet de porc afumat la grătar
» COTLETE DE MIEL
» Friptura de porc
» Cotlet de vițel umplut la grătar
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
» COTLETE DE MIEL
» Friptura de porc
» Cotlet de vițel umplut la grătar
» Mititei, cotlet și aripioare marinate la grătar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum