TRIGOANE cu CARNE
Pagina 1 din 1
TRIGOANE cu CARNE
Trigoane cu carne
Retete postata in forum de Micul
Reteta din formula as.
- 10 foi de placinta
- o legatura de ceapa verde ( in reteta scria 4 cepe arpagic )
- 500 g carne tocata de vitel ( eu am pus vitel + porc )
- 1 legatura frunze de patrunjel
- rozmarin, cimbru, salvie uscate si macinate, dupa gust
- frunze de menta ( eu nu am pus )
- putin ardei iute
- unt topit pt. uns foile
- putin cascaval ras pt. presarat deasupra
- in reteta nu era, dar am pus putin vin cand am calit carnea
Se pune ceapa in putin ulei, la calit, se caleste la foc mic.Cand
s-a inmuiat ceapa se adauga carnea, se face focul mai mare, si se lasa
pana-si schimba carnea culoarea.Se adauga 50 ml vin si 50 ml apa,
condimentele si se lasa pana scade tot lichidul.Se adauga patrunjelul
taiat, si ardeiul iute taiat marunt ( eu l-am ras pe razatoarea mica).
Foile de placinta se pun una peste alta, dar se ung intre ele cu
unt.Se taie patrate, se pune umplutura, se pliaza ( eu am uns
marginile cu apa, sa le pot lipi mai usor ), se pun in tava pe hartie
de copt se ung din nou cu unt topit, se presara cascaval si se baga la
cuptor.
Foile unse cu unt si puse una peste alta
Umplutura.
Gata de cuptor.
Noi le-am servit alaturi de salata de andive.
sursa: reteteinimagini.com
Retete postata in forum de Micul
Reteta din formula as.
- 10 foi de placinta
- o legatura de ceapa verde ( in reteta scria 4 cepe arpagic )
- 500 g carne tocata de vitel ( eu am pus vitel + porc )
- 1 legatura frunze de patrunjel
- rozmarin, cimbru, salvie uscate si macinate, dupa gust
- frunze de menta ( eu nu am pus )
- putin ardei iute
- unt topit pt. uns foile
- putin cascaval ras pt. presarat deasupra
- in reteta nu era, dar am pus putin vin cand am calit carnea
Se pune ceapa in putin ulei, la calit, se caleste la foc mic.Cand
s-a inmuiat ceapa se adauga carnea, se face focul mai mare, si se lasa
pana-si schimba carnea culoarea.Se adauga 50 ml vin si 50 ml apa,
condimentele si se lasa pana scade tot lichidul.Se adauga patrunjelul
taiat, si ardeiul iute taiat marunt ( eu l-am ras pe razatoarea mica).
Foile de placinta se pun una peste alta, dar se ung intre ele cu
unt.Se taie patrate, se pune umplutura, se pliaza ( eu am uns
marginile cu apa, sa le pot lipi mai usor ), se pun in tava pe hartie
de copt se ung din nou cu unt topit, se presara cascaval si se baga la
cuptor.
Foile unse cu unt si puse una peste alta
Umplutura.
Gata de cuptor.
Noi le-am servit alaturi de salata de andive.
sursa: reteteinimagini.com
Subiecte similare
» Preparate din Carne de Miel
» CHIFTELUȚE CU CARNE TOCATĂ
» PIZZA CU CARNE TOCATĂ
» Mancarica de Cartofi cu Carne de Pui
» Salată cu carne şi tăiţei
» CHIFTELUȚE CU CARNE TOCATĂ
» PIZZA CU CARNE TOCATĂ
» Mancarica de Cartofi cu Carne de Pui
» Salată cu carne şi tăiţei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum