ICRE DE ȘTIUCĂ BĂTUTE LA MIXERUL DE BUCĂTĂRIE
Pagina 1 din 1
ICRE DE ȘTIUCĂ BĂTUTE LA MIXERUL DE BUCĂTĂRIE
Timp de preparare: 30 minute.
Ingrediente: 100 g icre proaspete de stiuca, 350-400 g ulei, sucul de la o jumatate de lamaie,1 ceapa, iar pentru ornat: 1 ardei rosu taiat felii, 1 castravete taiat felii.
Ustensile de bucatarie: razatoare
Electrocasnice: mixer de bucatarie (Sfatul Bucatarului: nu este recomandat blenderul sau robotul de bucatarie, pentru ca icrele nu se leaga), frigider.
Preparare:
Scoateti icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati. Amestecati icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie.Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie. Apoi adaugati ceapa data pe razatoare, le mai amestecati putin si gata.
Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit.
Le puteti orna cu ardei rosu si castravete si le serviti ca aperitiv la un meniu special, cum ar fi cel de Revelion. Icrele gata ornate se pastreaza cel mai bine la frigider.
Pofta Mare!
reteta de net
Ingrediente: 100 g icre proaspete de stiuca, 350-400 g ulei, sucul de la o jumatate de lamaie,1 ceapa, iar pentru ornat: 1 ardei rosu taiat felii, 1 castravete taiat felii.
Ustensile de bucatarie: razatoare
Electrocasnice: mixer de bucatarie (Sfatul Bucatarului: nu este recomandat blenderul sau robotul de bucatarie, pentru ca icrele nu se leaga), frigider.
Preparare:
Scoateti icrele din frigider cu o jumatate de ora inainte sa incepeti sa le preparati. Amestecati icrele la mixerul de bucatarie, adaugand cate putin ulei si suc de lamaie.Icrele de stiuca sunt foarte gustoase, dar consuma mult ulei, asa ca nu va speriati daca la un moment dat vi se pare ca s-au taiat, ci continuati sa le amestecati cu ulei si suc de lamaie. Apoi adaugati ceapa data pe razatoare, le mai amestecati putin si gata.
Va dati seama ca icrele sunt gata daca nu mai curg, ci s-au intarit.
Le puteti orna cu ardei rosu si castravete si le serviti ca aperitiv la un meniu special, cum ar fi cel de Revelion. Icrele gata ornate se pastreaza cel mai bine la frigider.
Pofta Mare!
reteta de net
Subiecte similare
» Masuri in bucatarie
» Bucatarie mediteraneeana
» Cozonac de Casă - cu Mixer de Bucătărie
» Ustensile de Bucatarie Gratar de Aragaz
» Peşte Marinat pentru iarnă şI Icre de Peşte.
» Bucatarie mediteraneeana
» Cozonac de Casă - cu Mixer de Bucătărie
» Ustensile de Bucatarie Gratar de Aragaz
» Peşte Marinat pentru iarnă şI Icre de Peşte.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum