Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sarmale cu păsat

In jos

 Sarmale cu păsat  Empty Sarmale cu păsat

Mesaj  Mark Mier 10 Apr 2013, 16:17

Sarmale cu păsat

 Sarmale cu păsat  Sarmale-cu-pasat-800x600-23709


Ingrediente


3 cani de pasat 1 cana orez 2 cepi mari 2
linguri pasta de tomate 2 morcovi busuioc 1 ardei ulei sare piper
cimbru patrunjel varza murata

Mod de preparare

Sarmalele cu pasat este o mancare de post traditionala si delicioasa. Frunzele de varza le punem in apa cat pregatim compozitia.

Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.

Pasatul il spalam de cateva ori, il lasam sa se scurga la final il
strangem si in mana. Ceapa o curatam,o tocam marunt,ardeiul il tocam
marunt,morcovul il dam prin razatoare,

Amestecam orezul cu pasatul,adaugam si restul ingredintelor si amestecam bine,potrivim de sare si piper dupa gust.

Scoatem frunzele de varza si le scurgem bine de apa,

Modelam sarmalele de post si le asezam intr-o oala,(la fundul oalei eu pun si 2-3 frunze)

Amestecam 1 lingura pasta de tomate si apa si turnam peste sarmale cat
sa acopere,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana sunt
gata.


Mod de servire


Sarmalele cu pasat se servesc cu ardei iute.
 Sarmale cu păsat  Culinarro
Mark
Mark
 
 


http://www.svdp.forumactual.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum