Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sarmale cu porumb si morcov

In jos

Sarmale cu porumb si morcov  Empty Sarmale cu porumb si morcov

Mesaj  AgendaCulinara Lun 22 Noi 2010, 13:34

Ingrediente
Pt: 20 bucati 20 Foi de varza , 180 gr orez, 2 morcovi mari, 2 cepe, sare, boia de ardei dulce, 30 gr bulion, 50 ml ulei, cimbru, 2 rosii mari si proaspete, 50 gr porumb dulce din conserva.
Mod de preparare
Ceapa se taie marunt si se pune la calit , apoi morcovul ras , porumbul si se amesteca usor. Separat spalam orezul in apa rece,il scurgem de apa si il adaugam peste ceapa si morcovul calit. Lasam cateva minute pe foc si amestecam continui. Se adauga apoi boia de ardei dulce, bulionul, cimbru, sare dupa gust. Compozitia fiind gata ne ocupam de foile de varza. Le spalam si le taiem pentru sarmalute, astfel incat sa nu fie prea mari. Pe fiecare foaie de varza punem compozitie si rulam exact ca la sarmalutele cu carne. Se aseaza intr-o tava din Yena dreptunghiulara in 2 randuri. Cand am terminat de pus sarmalele in tava taiem cele doua rosii rondele si le asezam deasupra. Adaugam apa cat sa acopere sarmalale si le introducem la cuptor. Le lasam pana sunt gata.
Mod de servire
Se servesc calde.
Sarmale cu porumb si morcov  785
Sarmale cu porumb si morcov  786
Sarmale cu porumb si morcov  787
Sarmale cu porumb si morcov  784
sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum