Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sarmale cu Pasat

In jos

Sarmale cu Pasat Empty Sarmale cu Pasat

Mesaj  Vizitato Dum 21 Noi 2010, 17:16


  • Ingrediente


    -1 kg pasat de porumb
    -1,5 kg sunca afumata
    -200 g slanina afumata
    -2 cepe
    -2 linguri de ardei tocati sarati
    -2 verze murate
    -1 lingura mare de untura
    -2 catei de usturoi
    -sare, piper, boia de ardei
  • Mod de preparare


    Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in bucatele si se amesteca bine cu pasatul, amestecul de ceapa si condimentele. Se pune pe fiecare frunza de varza cate o lingura din acest amestec, apoi se ruleaza. Se pune varza taiata marunt pe fundul oalei, apoi se aseaza sarmalele. Adaugam apa si fierbem aprox.3 ore pe foc mic
Anonymous
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum