Sarmale cu Pasat
Pagina 1 din 1
Sarmale cu Pasat
- Ingrediente
-1 kg pasat de porumb
-1,5 kg sunca afumata
-200 g slanina afumata
-2 cepe
-2 linguri de ardei tocati sarati
-2 verze murate
-1 lingura mare de untura
-2 catei de usturoi
-sare, piper, boia de ardei - Mod de preparare
Se prajeste ceapa taiata si slanina. Se ia de pe foc si se adauga ardeiul tocat si boiaua. Pasatul se spala foarte bine. Sunca afumata se taie in bucatele si se amesteca bine cu pasatul, amestecul de ceapa si condimentele. Se pune pe fiecare frunza de varza cate o lingura din acest amestec, apoi se ruleaza. Se pune varza taiata marunt pe fundul oalei, apoi se aseaza sarmalele. Adaugam apa si fierbem aprox.3 ore pe foc mic
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Sarmale cu păsat
» Sarmale
» Sarmale cu porumb si morcov
» Sarmale în foi de varză murată
» SARMALE DE POST CU OREZ ȘI CIUPERCI
» Sarmale
» Sarmale cu porumb si morcov
» Sarmale în foi de varză murată
» SARMALE DE POST CU OREZ ȘI CIUPERCI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum