Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Spanac de Sighișoara

In jos

 Spanac de Sighișoara  Empty Spanac de Sighișoara

Mesaj  AgendaCulinara Joi 30 Mai 2013, 19:47



Spanac de Sighișoara

• 1 kg de spanac
• 200g orez
• 1 pahar cu smantana
• Sare si piper dupa gust
• 2 linguri de untura
• 1 pahar cu lapte
• 1 lingura de marar
• 1 lingura de faina

• Se curata spanacul bine, se opareste in apa cu sare si se strecoara
• Se pune la incins o lingura de untura in care se pune la calit orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba
• Spanacul se toaca si se caleste in untura care a ramas
• Faina se desface in lapte
• Se toaca mararul
• Se amesteca toate peste spanac : lapte, sare, piper, marar si se lasa pe foc un sfert de ora
• Se pune orezul calit peste spanac si se da la cuptorul incins pentru inca 15 minute

Se poate servi impreuna cu snitel de cuperci, sos de castraveciori acri cu
marar si smantana si un pahar cu vin alb sec -- Feteasca Regala.


 Spanac de Sighișoara  Sursayoutube_zps3842b42d
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum