Spanac cu Ciuperci
Pagina 1 din 1
Spanac cu Ciuperci
Spanac cu Ciuperci
Timp de preparare: 1 ora.
Indrediente: 1 legatura de spanac, 1 legatura de stevie, 1 legatura de ceapa verde,1 conserva de ciuperci, 2 rosii,
3 linguri de orez, 1 ou, 1 capatana de usturoi, sare si piperd upa gust, 2 linguri de ulei.
Electrocasnice: aragaz, cuptor.
Preparare:
Spalam spanacul si stevia si le curatam. Punem orezul la inmuiat in putina apa.
Cpalam ceapa, o curatam si apoi o tocam.
Calim ceapa foarte putin in ulei, maxim 3-4 minute, doar cat sa se inmoaie putin.
Peste ceapa calita adaugam spanacul tocat mare, la fel si stevia, apoi adaugam ciupercile, rosiile si orezul inmuiat.
Turnam putina apa, astfel incat ingredientele sa se faca inabusit, in cratita acoperita,
la foc mic.
Dupa 25-20 de minute, scoatem spanacul si il punem intr-un vas pentru cuptor. Adaugam usturoiul tocat marunt si
deasupra turnam oul batut. Daca dorim o
reteta de post, renuntam la ou.
Potrivim de sare si piper, dupa gust si dam spanacul la cuptor pana scade zeama.
Spanacul la cuptor cu ceapa, rosii, ciuperci, orez si usturoi
este foarte gustos, potrivit ca felul principal la masa de pranz.
Subiecte similare
» Preparate din Carne de Miel
» Spanac de Sighișoara
» Ruladă cu Carne de Vită şi Spanac
» Reteta de Post Spanac cu Orez
» CARTOFI CU CIUPERCI
» Spanac de Sighișoara
» Ruladă cu Carne de Vită şi Spanac
» Reteta de Post Spanac cu Orez
» CARTOFI CU CIUPERCI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum