Ruladă cu Carne de Vită şi Spanac
Pagina 1 din 1
Ruladă cu Carne de Vită şi Spanac
Ruladă cu Carne de Vită şi Spanac
Ai facut meniul pentru masa de Paste? Include
printre bunatatile traditionale si aceasta rulada cu carne de vita si
spanac, daca vrei sa faci o impresie deosebita chiar si in fata celor
mai exigenti invitati.
Ingrediente:
700 g de carne de vita
500 g de frunze de spanac
Sare
Piper
80 g de smantana cu verdeata tocata
1 lingura de ulei
250 g de foi de placinta
3 linguri de pesmet
2 galbenusuri
Mod de preparare:
Taie carnea in felii subtiri. Spala frunzele de spanac si opareste-le in
apa clocotita pentru doua minute. Apoi pune spanacul in apa rece, sa se
raceasca, scoate-l din apa si scurge-l. Bate carnea, condimenteaz-o cu
sare si piper si unge-o cu smantana cu verdeata. Aseaza frunzele de
spanac deasupra si ruleaz-o. Sareaza partea
de deasupra si inveleste rulada in staniol, dupa ce in prealabil
l-ai uns cu ulei. Pune-o la cuptor, la foc mediu, pentru 50 de minute.
Apoi scoate-o, indeparteaza staniolul si las-o sa se raceasca putin.
Taie foietajul in forma de dreptunghi, presara pesmetul pe jumatate din
acesta si infasoara rulada cu el. Taie restul foietajului in bucatele si
decoreaza partea de sus a ruladei cu ele. Apoi unge-o cu galbenusurile
batute si mai las-o la cuptor inca 15 minute, pana capata culoare aurie.
Rulada se serveste cu legume fierte.
benessere.ro
Subiecte similare
» Preparate din Carne de Miel
» Rulada din carne de porc, cu ciuperci
» Spanac cu Ciuperci
» Ruladă cu Ciuperci
» Spanac de Sighișoara
» Rulada din carne de porc, cu ciuperci
» Spanac cu Ciuperci
» Ruladă cu Ciuperci
» Spanac de Sighișoara
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum