Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI

In jos

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI Empty PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 09:54

Dupa ce porcul este suspendat , vor fi puse in functiune arzatorul si butelia si animalul va fi parlit atent pe toata suprafata corpului .

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 07

Atentie : Nu trebuie sa insistam cu arzatorul prea mult pe o zona, intrucat pielea poate crapa .

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 30

In timpul parlirii , vom arde mai tare copitele porcului si vom indeparta de pe ele invelisul cornos (acest invelis nefiind comestibil ).

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 46

Dupa operatiunea de parlire, aruncam cu o cana apa calda peste porc si il spalam bine , folosind in acest scop o perie cu fire de plastic mai aspra .

Se intelege ca aceasta operatiune va fi efectuata de 2-3 persoane pentru a fi terminata rapid.

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 28  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 29  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 31  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 25  

PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 33  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 35  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 36  PÂRLIREA și IGIENIZAREA PORCULUI 34

Dupa frecarea cu peria , porcul va fi razuit cu cutitul pentru a fi indepartat stratul superficial de piele arsa , apoi va fi clatit din nou.

La finalul acestor activitati vom avea un grasun curat ca lacrima si vom putea trece la etapa transarii.
sursa:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum