MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC
Pagina 1 din 1
MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC
Dupa cum ati aflat deja, carnea de porc afumata este o delicatesa care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa dumneavoastra.
Pentru a obtine muschi afumat este necesar sa recoltam de la porc muschii dorsali (dorsalii mari) si sa ii fierbem cu multe mirodenii.
Dupa aceasta se scot si se pun la rece pentru cinci zile intr-un vas in care am adaugat apa,sare,piper.
Cata sare trebuie sa punem ?
Saramura este considerata buna , daca oul pluteste la suprafata atunci cand il asezam in apa sarata.
Dupa cinci zile muschii de porc vor fi scosi din saramura , lasati la scurs , legati cu sfoara si pusi la afumat .
Dupa ce ii afumam , ii dam cu boia de ardei iute si ii punem in camara.
sursa:taiereaporcului.ro
Subiecte similare
» Mușchi de porc cu legume
» Cotlet de porc afumat la grătar
» Muschi cu sos de rosii
» MUȘCHI de MIEL
» Păstrăv afumat la grătar
» Cotlet de porc afumat la grătar
» Muschi cu sos de rosii
» MUȘCHI de MIEL
» Păstrăv afumat la grătar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum