Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC

In jos

MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC Empty MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 11:40

MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC Muschi-si-jambon

Dupa cum ati aflat deja, carnea de porc afumata este o delicatesa care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa dumneavoastra.

Pentru a obtine muschi afumat este necesar sa recoltam de la porc muschii dorsali (dorsalii mari) si sa ii fierbem cu multe mirodenii.

MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC Muschi22

Dupa aceasta se scot si se pun la rece pentru cinci zile intr-un vas in care am adaugat apa,sare,piper.
Cata sare trebuie sa punem ?

Saramura este considerata buna , daca oul pluteste la suprafata atunci cand il asezam in apa sarata.

Dupa cinci zile muschii de porc vor fi scosi din saramura , lasati la scurs , legati cu sfoara si pusi la afumat .

Dupa ce ii afumam , ii dam cu boia de ardei iute si ii punem in camara.

MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC Sortimente
sursa:taiereaporcului.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum