Muschi cu sos de rosii
Pagina 1 din 1
Muschi cu sos de rosii
Ingrediente500 gr muschi de porc, 200 gr pulpa de rosii, 100 ml ulei, delicat de legume, sare, condimente.Mod de preparareSe pune muschiul condimentat si portionat in ulei incins, se lasa 5 minute , se adauga apoi putina apa si delicatul de legume. Se lasa 15 minute si se mai adauga apa din cand in cand cat sa acopere. Se adauga apoi pulpa de rosii, se lasa sa fiarba pana scade si muschiul este patruns. Se adauga sare dupa gust.Mod de servireSe serveste cu piure de cartofi si salata.
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» MUȘCHI de MIEL
» Mușchi de porc cu legume
» MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC
» BULION DIN ROȘII
» Salata de pui cu rosii
» Mușchi de porc cu legume
» MUȘCHI AFUMAT și JAMBON de PORC
» BULION DIN ROȘII
» Salata de pui cu rosii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum