Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII

In jos

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII Empty TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII

Mesaj  AgendaCulinara Dum 06 Oct 2013, 14:04

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII

Timp de preparare = o ora ( complexitate medie )

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII Tocanita3


Ingrediente:

carne de porc frageda,
3 cepe,
3 rosii,
7 catei usturoi,
1 morcov,
1 kg cartofi,
o lingurita boia dulce,
un varf de boia iute,
ulei,
sare,
piper.

Mod de Preparare:

Se taie carnea bucatele si se spala bine.

Se pune in ulei la foc mic si se lasa la rumenit.

Cand a prins o crusta aurie se scoate si se tine la cald.

In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, usturoiul taiat marunt, rosiile cubulete si carnea de porc.

Se acopera cu apa calda cat sa acopere carnea, se pune boia, sare si piper dupa gust.

Cand carnea e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete.

Se mai lasa pe foc pana cand cartofii sunt fierti.

Aceasta tocanita este delicioasa numai atunci cand este servita cu smantana.

Pentru cei care doresc mancarea mai picanta se mai poate adauga ardei iute.

Poate fi servita si cu garnitura de orez.

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII Tocanita2

TOCĂNIȚĂ DE PORC CU USTUROI ȘI ROȘII Tocanita1
sursa:taiereaporcului.ro

AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum