GOGOȘARI LA BORCAN
Pagina 1 din 1
GOGOȘARI LA BORCAN
GOGOȘARI LA BORCAN
Pentru reteta noastra preferata de gogosari la borcan avem nevoie de: 800 ml suc de rosii, 5 kg gogosari, 500 ml otet, 500 g zahar, 500 ml ulei , boabe de piper, sare dupa gust, foi de dafin.
Gogosarii se taie felii.
Separat se amesteca restul de ingrediente, care se vor pune peste gogosari.
Intregul amestec (gogosari + sos) se pune pe foc pana da in 2-3 clocote. Desi pare lichid putin la inceput, veti vedea ca este suficient pentru ca gogosarii lasa multa apa.
Dupa ce oprim focul aranjam gogosarii in borcane, pe care le vom fierbe la bain-marie aproximativ 20 de minute.
Asa arata borcanele mele inainte de a le pune capacele.
Gustul final al acestor gogosari la borcan este unul DULCE ACRISOR.
sursa:in-familie.ro
Pentru reteta noastra preferata de gogosari la borcan avem nevoie de: 800 ml suc de rosii, 5 kg gogosari, 500 ml otet, 500 g zahar, 500 ml ulei , boabe de piper, sare dupa gust, foi de dafin.
Gogosarii se taie felii.
Separat se amesteca restul de ingrediente, care se vor pune peste gogosari.
Intregul amestec (gogosari + sos) se pune pe foc pana da in 2-3 clocote. Desi pare lichid putin la inceput, veti vedea ca este suficient pentru ca gogosarii lasa multa apa.
Dupa ce oprim focul aranjam gogosarii in borcane, pe care le vom fierbe la bain-marie aproximativ 20 de minute.
Asa arata borcanele mele inainte de a le pune capacele.
Gustul final al acestor gogosari la borcan este unul DULCE ACRISOR.
sursa:in-familie.ro
Subiecte similare
» GOGOȘARI MURAȚI
» MURĂTURI ASORTATE LA BORCAN
» ARDEI COPȚI LA BORCAN
» ZACUSCĂ CU VINETE,GOGOȘARI ȘI KAPIA
» MURĂTURI ASORTATE LA BORCAN
» ARDEI COPȚI LA BORCAN
» ZACUSCĂ CU VINETE,GOGOȘARI ȘI KAPIA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum