Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PATEURI CU CIUPERCI ,ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL

In jos

PATEURI CU CIUPERCI ,ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL Empty PATEURI CU CIUPERCI ,ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL

Mesaj  AgendaCulinara Dum 21 Noi 2010, 16:36

Timp de preparare: pregatire 1/4 ora, la cupor 1/2 ora.
Ingrediente: 1 pachet de aluat foietaj, 100 g cascaval, 100 g ciuperci din conserva, 100 g sunca,
         2 linguri de faina, 2 linguri de unt, 1 ou.
       Preparare:
       Mai intai pregatim foile de aluat. Intindem foietajul si il taiem cu un cutit subtire in patrate egale.



          In mijlocul fiecrui patrat de foietaj asezam cascavalul si sunca taiata cubulete si ciupercile taiate felii si scurse bine.        



 Impaturim fiecare patrat de foietaj in diferse forme - cosulet, rulou - avand grija sa acoperim umplutura.  Ungem foietajul cu oul batut.




         Tapetam tava de cuptor cu unt si faina, asezam pateurile in tava si le dam la cuptor pana          se rumenesc.



          La cuptor, foietajul se umfla si devine fraged si crocant.        



 Pateurile se prepara rapid si usor si se servesc la aperitiv.



sursa pofta-mare.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum