PATEURI CU CIUPERCI ,ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
Pagina 1 din 1
PATEURI CU CIUPERCI ,ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
Timp de preparare: pregatire 1/4 ora, la cupor 1/2 ora.
Ingrediente: 1 pachet de aluat foietaj, 100 g cascaval, 100 g ciuperci din conserva, 100 g sunca,
Ingrediente: 1 pachet de aluat foietaj, 100 g cascaval, 100 g ciuperci din conserva, 100 g sunca,
2 linguri de faina, 2 linguri de unt, 1 ou.
Preparare:
Mai intai pregatim foile de aluat. Intindem foietajul si il taiem cu un cutit subtire in patrate egale.
In mijlocul fiecrui patrat de foietaj asezam cascavalul si sunca taiata cubulete si ciupercile taiate felii si scurse bine.
Impaturim fiecare patrat de foietaj in diferse forme - cosulet, rulou - avand grija sa acoperim umplutura. Ungem foietajul cu oul batut.
Tapetam tava de cuptor cu unt si faina, asezam pateurile in tava si le dam la cuptor pana se rumenesc.
La cuptor, foietajul se umfla si devine fraged si crocant.
Pateurile se prepara rapid si usor si se servesc la aperitiv.
sursa pofta-mare.ro
Preparare:
Mai intai pregatim foile de aluat. Intindem foietajul si il taiem cu un cutit subtire in patrate egale.
In mijlocul fiecrui patrat de foietaj asezam cascavalul si sunca taiata cubulete si ciupercile taiate felii si scurse bine.
Impaturim fiecare patrat de foietaj in diferse forme - cosulet, rulou - avand grija sa acoperim umplutura. Ungem foietajul cu oul batut.
Tapetam tava de cuptor cu unt si faina, asezam pateurile in tava si le dam la cuptor pana se rumenesc.
La cuptor, foietajul se umfla si devine fraged si crocant.
Pateurile se prepara rapid si usor si se servesc la aperitiv.
sursa pofta-mare.ro
Subiecte similare
» CAȘCAVAL LA CAPAC
» BULETE DE CAȘCAVAL
» TARTINE CU CAȘCAVAL LA CUPTOR
» APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
» Ciorbă cu Ciuperci
» BULETE DE CAȘCAVAL
» TARTINE CU CAȘCAVAL LA CUPTOR
» APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
» Ciorbă cu Ciuperci
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum