Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BULETE DE CAȘCAVAL

In jos

BULETE DE CAȘCAVAL Empty BULETE DE CAȘCAVAL

Mesaj  AgendaCulinara Mar 21 Sept 2010, 12:09

Timp de preparare: 40 minute
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie pentru prajit, spumiera
Ingrediente: Pentru aceasta reteta de aperitiv avem nevoie de: 300 g de branza telemea, 400 g cascaval ras, 1 ou, 1 lingurita de piper (si alte condimente dupa gust) 1 lingura de faina, ulei pentru prajit.
Preparare:
Amestecam branza telemea sfarmata sau data pe razatoare cu oul si 1/3 din cascavalul ras. Putem folosi si branza de burduf sau orice alta branza sarata, dupa gust.
Adaugam piperul si faina si amestecam totul pana cand se omogenizeaza.
Intr-un castron separat, pregatim restul de cascaval ras, in care putem presara condimentele preferate in cantitati moderate.
Intr-o tigaie, incingem uleiul pe aragaz. Cu mana, formam buletele de cascaval de marimea unei mingi de ping-pong, le dam prin cascavalul ras si le prajim in tigaie.

Scoatem buletele de cascaval cu o spumiera cand sunt rumenite suficient.


retete de pe net
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum