APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
Pagina 1 din 1
APERITIV CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL
Ingrediente4 oua ,300 gr cascaval, 300 gr sunca,4 linguri faina,sare si piperMod de preparareSe separa galbenusirule iar albusurile se bat spuma.Se adauga peste spuma de albusuri galbenusurile frecate cu sare.Se pune faina si amesteca bine.Se pune sunca taiata cuburi si cascavalul dat prin razatoare in compozitie se amesteca din nou se condimenteaza si se pune intr-o tava cu hartie pergament.Se introduce la cuptor cca 20 de min.Mod de servireSe serveste ca si aperitiv
sursa bucataria-romaneasca.ro
sursa bucataria-romaneasca.ro
Subiecte similare
» APERITIV BRÂNZĂ
» APERITIV SIMPLU
» CAȘCAVAL LA CAPAC
» BULETE DE CAȘCAVAL
» BRIOŞE APERITIV cu ŞUNCĂ şi ARDEI
» APERITIV SIMPLU
» CAȘCAVAL LA CAPAC
» BULETE DE CAȘCAVAL
» BRIOŞE APERITIV cu ŞUNCĂ şi ARDEI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum