Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CAȘCAVAL LA CAPAC

In jos

CAȘCAVAL LA CAPAC Empty CAȘCAVAL LA CAPAC

Mesaj  Nutzy Lun 20 Sept 2010, 20:04

CASCAVAL LA CAPAC

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina.

Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime.Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina, apoi inca odata abundent prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai bine faina, care va forma o crusta la suprafata cascavalului si astfel nu se va lipi de tigaie). Se poate face din faina si putin lapte o compozitie ca de clatite, care sa acopere in strat subtire feliile de cascaval bine scurse, luate cu furculita, se vor trece prin faina). O tigaita numai pentru o persoana se pune la foc mic sa se infierbinte 3-4 minute, fara grasime; se pun, apoi, 25 g unt sau untdelemn si, dupa citeva secunde, se asaza feliile de cascaval. Se acopera cu un capac si se lasa sa se prajeasca 2-3 minute, apoi se trece cu lama cutitului pe sub ele si se intorc, lasind sa se prajeasca si pe aceasta parte 2-3 minute, ca sa se moaie bine.
Nutzy
Nutzy
 
 


AgendaCulinara apreciază acest mesaj

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum