Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dovleac Copt

In jos

 Dovleac Copt Empty Dovleac Copt

Mesaj  AgendaCulinara Dum 21 Noi 2010, 17:34

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1 dovleac de toamna de marime medie, optional zahar dupa gust.
Ustensile de Bucatarie: un cutit cu varful ascutit
Electrocasnice: cuptor de aragaz
 Dovleac Copt Dovleac_copt_intreg
Spalam dovleacul, il taiem in jumatate si curatam samburii. Apoi taiem cele doua jumatati felii si le asezam intr-o tava potrivita pentru cuptorul aragazului. Dam dovleacul la cuptor sa se coaca.  Dovleac Copt Dovleac_copt_cuptor
Dovleacul se rumeneste in cuptorul incins si se inmoaie, devenind dulce si aromat. Daca preferati, puteti presara o lingura de zahar pe feliile coapte. Este o reteta excelenta pentru o seara ploiasa de toamna, in care casa se va umple de aroma dovleacului copt.  Dovleac Copt Dovleac_copt_gata

sursa pofta-mare.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum