Dovleac Copt
Pagina 1 din 1
Dovleac Copt
Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1 dovleac de toamna de marime medie, optional zahar dupa gust.
Ustensile de Bucatarie: un cutit cu varful ascutit
Electrocasnice: cuptor de aragaz
Spalam dovleacul, il taiem in jumatate si curatam samburii. Apoi taiem cele doua jumatati felii si le asezam intr-o tava potrivita pentru cuptorul aragazului. Dam dovleacul la cuptor sa se coaca.
Dovleacul se rumeneste in cuptorul incins si se inmoaie, devenind dulce si aromat. Daca preferati, puteti presara o lingura de zahar pe feliile coapte. Este o reteta excelenta pentru o seara ploiasa de toamna, in care casa se va umple de aroma dovleacului copt.
sursa pofta-mare.ro
Ingrediente: 1 dovleac de toamna de marime medie, optional zahar dupa gust.
Ustensile de Bucatarie: un cutit cu varful ascutit
Electrocasnice: cuptor de aragaz
Spalam dovleacul, il taiem in jumatate si curatam samburii. Apoi taiem cele doua jumatati felii si le asezam intr-o tava potrivita pentru cuptorul aragazului. Dam dovleacul la cuptor sa se coaca.
Dovleacul se rumeneste in cuptorul incins si se inmoaie, devenind dulce si aromat. Daca preferati, puteti presara o lingura de zahar pe feliile coapte. Este o reteta excelenta pentru o seara ploiasa de toamna, in care casa se va umple de aroma dovleacului copt.
sursa pofta-mare.ro
Subiecte similare
» Crema de Zahar Ars cu Dovleac
» Ardei copt pentru iarna
» Salata de vinete cu ardei copt
» Salata de orez cu ardei copt
» Ardei copt pentru iarna
» Salata de vinete cu ardei copt
» Salata de orez cu ardei copt
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum