Agenda Culinară
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ardei umplut cu varza

In jos

Ardei umplut cu varza  Empty Ardei umplut cu varza

Mesaj  AgendaCulinara Lun 22 Noi 2010, 11:19

Ardei umplut cu varza  2513
Ingrediente
2 kg ardei gras, 1 varza alba, 1 varza rosie, 50 gr sare grunjoasa neiodata, frunze de telina, 400 ml otet, 50 gr zahar, 2 l apa, boabe de piper, 5 gr conservant, foi de dafin.
Mod de preparare
Se scot cotoarele de la ardei cu grija, se curata bine in interior de seminte si nervuri si se spala, apoi se pun cu gura in jos sa se scurga. Varza se rade, sau se taie fideluta, se amesteca cu sare si se lasa cateva minute pana se inmoaie. Se preseaza pentru a scurge zeama apoi se umplu ardeii cu amestecul de varza si se indeasa bine. Intr-un borcan se adauga foi de dafin, boabe de piper, ardeii, deasupra frunze de telina si adaugam solutia formata din apa fierbinte, otet, zahar, conservant si sare. Se capseaza si se pune la rece.
Mod de servire
Sunt deliciosi.
Ardei umplut cu varza  2514
Ardei umplut cu varza  2515
Ardei umplut cu varza  2516
sursa bucataria-romaneasca.ro
AgendaCulinara
AgendaCulinara
 
 


https://agendaculinara.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum